top of page

Green Sustainable Landscape blev grundlagt i 2012 med et brændende ønske om at udvikle en metode til implementering af bæredygtige processer og metoder i landskabsplanlægning og i projektering. I dag er miljøoptimering, implementering af de 17. verdensmål og arbejde med DGNB vores hverdag, og vores største passion er blevet vores ydelse.

Vi har hver især forskellige spidskompetencer, men tilsammen udgør vi et stærkt team som alle brænder for at gøre en forskel for miljøet og klimaet. Med fælles ståsted og en seriøsitet omkring det vi laver, er det vores fornemmeste opgave at hjælpe vores kunder med at skabe arkitektur og miljøoptimering som et samlet hele, så byggeprojekter og planlægning bliver en del af vores fælles indsats for at ændre adfærd. Miljøoptimering er en fast og ufravigelig del af alle vores projekter, store som små. Vi indtænker samtlige aspekter med et bæredygtigt perspektiv, således alle projekter afspejler, det vi som tegnestue, står for. Dette betyder også, at vi ikke er blege for at stille spørgsmålstegn, ved de materialer, processer og produkter vi bliver præsenteret for i byggebranchen. På den måde opnår vi det bedst mulige resultat, som vi kan stå inde for, med omtanke for fremtiden og jordens ressourcer.

Vi gør en dyd ud af at følge vores projekter helt til dørs og dermed skabe realiserbare projekter fra første streg. Vores kompetencer ligger derfor inden for fagets samtlige processer, lige fra skitsering og konceptudvikling til projektering og fagtilsyn på byggeplads. Det er vigtigt for os at kende og arbejde med alle processer i faget, således vi kan skabe og se vores projekter som helheder og dermed hjælpe og rådgive vores kunder på bedst mulig vis. 

Anchor 1
2006-10-21 08.30.04_edited.jpg

Hege Bjordal Havnes

Indehaver 

Landskabsarkitekt / cand. arch.

hh@greensl.dk

+45 2070 8053

Profil.jfif

Rikke Langkjær

Indehaver

Landskabsarkitekt / cand. arch.

rl@greensl.dk 

+45 2323 1796

jennie_edited.jpg

Jennie Schneider

Landskabsarkitekt / cand. arch.

js@greensl.dk

+45 2815 8053

liselotte.JPG

Liselotte Dybkjær

Landskabsarkitekt / cand. hort. arch

info@greensl.dk

+45 2070 8053

Oskar.jpg

Oskar Serup

Piccolo

 

Green Sustainable Landscape ApS                        

Grenåvej 734, 8541 Skødstrup

Mail: info@greensl.dk                    

Hovednummer: 20 70 80 53                      

bottom of page