MUSEUM SØNDERJYLLAND

Green Sustainable Landscape blev spurgt om vi ville tegne og projektere udearealerne til det nye magasin- og formidlingscenter for Museum Sønderjylland. 

Landskabet er et læringslandskab som skal være med til at synliggøre og formidle arkæologiens mange facetter og gennem landskabelige træk skabe en fortælling om vores fælles kulturarv. Landskabet rummer læringsområder som viser hvilke arbejdsmetoder man benytter som arkæolog som udgravning, soldested og detektorbane med stolpehuller. Den slyngede sti gennem området tager én på opdagelse gennem udearealerne hvor både beplantning og terrænet er med til at skabe et forunderligt landskab, hvor man ligeledes møder velkendte elementer fra vores kulturlandskaber som tingstedet og højen. 

Der er lagt vægt på at skabe et landskab som skaber balance, harmoni og plads til det nye magasins hovedbygning, som har en karakteristisk og robust arkitektur. 

PROJEKT: 

STATUS:

ARKITEKT:

ENTREPRNØR: 

LANDSKAB: 

LOKATION: 

Nyt Magasin, Museum Sønderjylland

Projektering 

Friis & Moltke

BASE Erhverv

Green Sustainable Landscape

Rødekro

 ALLE PROJEKTER         ÅBEN LAND           BYRUM           INSTITUTIONER         BOLIGER