ESBJERG STRAND

2. PLADS I ARKITEKTKONKURRENCE

 

Visualisering - Friis & Moltke Architects

Green Sustainable Landscape har sammen med Friis & Moltke og Rambøll opnået en 2.plads i arkitektkonkurrencen om et nyt Maritimt Center, Esbjerg Strand. Det maritime center skal huse forskellige foreninger og klubber og skal sammen skabe fællesskab med vandet som omdrejningspunkt. Landskabet skaber en stærk reference til vestkystens karakteristiske landskab som hersker på naturens præmisser.  Landskabet omkring det maritime center fletter på nænsom vis offentlige og private zoner sammen og skaber uderum til forskellige aktiviteter for både husets brugere og forbipasserende. Beplantningen er hjemmehørende stedsspecifikke arter, som er nøje udvalgt for at øge biodiversiteten i et nyopført område. 

PROJEKT: 

STATUS:

ARKITEKT:

INGENIØR: 

LANDSKAB: 

LOKATION: 

Maritimt Center, Esbjerg Strand

2. plads i afsluttet arkitektkonkurrence

Friis & Moltke

Rambøll

Green Sustainable Landscape

Esbjerg

 ALLE PROJEKTER         ÅBEN LAND           BYRUM           INSTITUTIONER         BOLIGER