GEDVEDHUS

Varieret beplantning

Spiselige planter

Variation i farver og udtryk

Gedvedhus_hjemmeside-02-01.jpg
20190523_171802.jpg
indvielse2_edited.jpg
indvielse3_edited.jpg

Gedvedhus er et plejecenter i Gedved. Green Sustainable Landscape har skitseret og forandret eksisterende udearealer og herefter projekteret arealerne. Før fremstod arealerne lukkede og inviterede ikke til ophold i grønne omgivelser. Projektet indeholder en stor variation af plantearter som skal skærpe ens sanser uanset hvor man befinder sig i haven. I sammenhæng med flisebelagt areal er der etableret en pergola i træ, som skal kunne rumme beboere til forskellige aktiviteter. Den slyngede sti skal understøtte fysisk aktivitet og være med til at skabe sammenhæng og oplevelse af hele haven.

PROJEKT: 

STATUS: 

ÅR: 

BYGHERRE: 

LANDSKAB: 

LOKATION: 

Plejecenter

Anlagt

2019

Horsens Kommune

Green Sustainable Landscape

Gedved

 ALLE PROJEKTER         ÅBEN LAND           BYRUM           INSTITUTIONER         BOLIGER